Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2011/11/11/829272t1h20b7.jpg)
4 portsu
15 min
220 kcal
400 g vanilliga magustatud tuubikohupiima
2 dl vahukoort
2 tl tuhksuhkrut
Mustikakaste:
400 g mustikaid
0,5 dl suhkrut või pruuni suhkrut
1 sl sidrunimahla
näpuotsatäis kaneeli
soovi korral 1–2 tl mustasõstralikööri
Pane kõik mustikakastme koostisained kastrulisse ja keeda 8–10 minutit. Tõsta jahtuma.
Klopi vahukoor tuhksuhkruga ja sega kohupiimaga. Serveeri mustikakastmega. Soovi korral võid kogu kraami ka läbi segada ning küpsisepuruga üle puistata.