Kurb statistika: liikluses hukkunud ratturite arv kasvas märgatavalt (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Peeter Langovits

Tänavu on liiklusõnnetustes hukkunud kuus mootorratturit ja kolm jalgratturit, möödunud aasta sama ajavahemiku jooksul kaotas elu üks rattur ning ei ühtegi mootorratturit.

Politsei- ja piirivalveameti juhtivkorrakaitseametniku Sirle Loigo sõnul on käesoleva aasta kaheksa kuuga tõusnud jalgratturite ja mootorratturite osaluses toimunud liiklusõnnetused. Samuti on õnnetustes hukkunud mootorratturite ja jalgratturite arv möödunud aasta sama ajavahemikuga võrreldes kasvanud.

Käesoleva aasta esimese kaheksa kuu jooksul on juhtunud 97 liiklusõnnetust, milles osales mootorrattur. Möödunud aasta esimese kaheksa kuu jooksul juhtus selliseid õnnetusi 72, tunamullu 88 ning 2015. aastal 76.

Kaheksa kuu jooksul on tänavu liiklusõnnetustes hukkunud kuus mootorratturit, mullu sama ajavahemiku jooksul ei kaotanud aga ükski mootorrattur liiklusõnnetustes elu. Tunamullu hukkus kaheksa esimese kuu jooksul liikluses üks ning 2015. aastal neli jalgratturit. Vigastada on tänavu esimese kaheksa kuu jooksul saanud 104 mootorratturit, mullu oli see näitaja 83, tunamullu 102 ning 2015. aastal 80.

Jalgrattureid sattus käesoleva aasta esimese kaheksa kuu jooksul liiklusõnnetustesse 165. Möödunud aasta sama ajavahemiku jooksul leidis aset 141, tunamullu 128 ning 2015. aastal 144.

Tänavu on esimese kaheksa kuu jooksul liiklusõnnetustes hukkunud kolm ratturit, mullu kaotas sama ajavahemiku jooksul elu üks, tunamullu kolm ning 2015. aastal kaks jalgratturit.  Esimese kaheksa kuu jooksul on viga saanud 160 jalgratturit, möödunud aasta sama ajavahemiku jooksul sai liiklusõnnetustes viga 134, tunamullu 118 ning 2015. aastal 137 ratturit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles