Lasnamäele kavandatakse jäähalli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harrastajad Jeti jäähallis uisutamas.
Harrastajad Jeti jäähallis uisutamas. Foto: Artur Sadovski / Postimees

Tallinna linnavalitsus algatas detailplaneeringu, mille eesmärk on luua võimalus rajada Lasnamäele kahe väljakuga jäähall.

«Tallinnas on vajadus jäähallide järele endiselt suur, Lasnamäele jäähalli rajamisega paranevad märgatavalt jäähoki ja iluuisutamise treeningtingimused ning linnakodanikele tekib uusi sportimisvõimalusi,» ütles abilinnapea Taavi Aas.

Lavamaa 60, 62, 64, 66 ja 68 kinnistute detailplaneeringu koostamisega luuakse võimalus rajada Lasnamäele Loopealse asumis paiknevale 1,9 hektari suurusele maa-alale kahe jääväljakuga jäähall koos teenindus- ja olmeruumidega.

Praegu on ses asukohas võsastunud tühermaa, kinnistud kuuluvad Tallinna linnale.

Naabrusse jäävad Katleri elurajoon, Katleri Põhikool ja staadion, samuti linna omandis olevad hoonestamata elamukrundid. Läheduses on ka ehitamisel olev õigeusukirik ning 5- ja 8-korruseliste korterelamutega Loopealse elamukvartal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles