USA ja Poola liituvad ametlikult küberkaitsekeskusega

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA lipp.
USA lipp. Foto: SCANPIX

Neljapäeval, 17. novembril toimub NATO küberkaitse kompetentsikeskuses ametlik liputseremoonia, millega tähistatakse Poola ja USA liitumist Tallinnas asuva keskusega.

Kell 17 algaval tseremoonial tervitab külalisi Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves, teatas välisministeeriumi pressiesindaja.

Tseremoonial osalevad kaitseminister Mart Laar, Poola Vabariigi suursaadik Grzegorz M. Poznański, USA suursaadik Michael C. Polt ja NATO küberkaitse kompetentsikeskuse direktor kolonel Ilmar Tamm.

Ameerika Ühendriigid teatasid ühinemisest küberkaitsekeskusega eelmise aasta 3. detsembril, Poola tegi samalaadse otsuse teatavaks eelmise aasta 10. detsembril.

NATO kooperatiivse küberkaitse kompetentsikeskuse asutasid 2008. aasta mais Eesti, Saksamaa, Slovakkia, Itaalia, Leedu, Läti ja Hispaania, möödunud aastal ühinesid keskusega Türgi ja Ungari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles