/nginx/o/2011/11/18/841040t1h8588.jpg)
4 portsu
20 min
270 kcal
4 küüslauguküünt
1 sl oliiviõli
näpuotsatäis jahvatatud tšillit või 1 tl värsket hakitud tšillit
2 x 400 g hakitud konservtomateid või 600 g värskeid tomateid
400 g veise-, sea- või kalkunifileed või 4 minutipihvi
0,5 dl jahu
1 lahtiklopitud muna
1 dl värsket riivitud saia (purusta paar viilu ilma koorikuta röstsaia köögikombainis)
seedermänni seemneid
1 dl parmesani
basiilikulehti
serveerimiseks keedetud või aurutatud riisi
Prae viilutatud küüslauku kuumas õlis koos tšilliga umbes minuti jagu. Lisa hakitud tomatid ja maitsesta segu soola-pipra ja terakese suhkru või meega. Kuumuta teisel pannil õli ning kasta õhemaks vasardatud ja soolaga maitsestatud lihaviilud kordamööda jahu, muna ja riivsaia sisse. Prae liha kuumas oliiviõlis mõlemalt poolt küpseks. Serveeri tomatikastme, seedermänni seemnete, parmesanilaastude ning basiilikuga, kõrvale sobib riis.