ERR.ee: Estonia nõukogu ei pea Järvesalu tagandamist vajalikuks

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Järvesalu.
Vello Järvesalu. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Taastusravikeskuse Estonia nõukogu esimees Ahti Kõo kinnitas, et Vello Järvesaluga seonduvat on arutatud mitu korda, kuid tema tagandamist ei ole peetud vajalikuks.

Kõo sõnul leidis nõukogu, et kuivõrd kahtlustused praegu tõendatud ei ole, siis oleks Järvesalu tagandamine kiirustav, vahendasid ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Linnavalitsus omanikuõiguste teostajana omakorda leidis ja andis ka meile korralduse, et tsiviilhagi esitamist praeguses etapis ei ole õige teha. Juhul, kui leiab süü tõendamist, on loogiline, et ka tekitatud kahju tuleb hüvitamisele,» ütes Kõo.

Vello Järvesalu ise ütles, et ootab uut aastat lootusega, et siis kõik asjad klaariks saavad.
«Ma arvan, et järgmine aasta tuleb selgus ja kindlasti parem kui see aasta,» ütles Järvesalu. «Need asjad on psüühikale väga raskesti mõjunud.»

Järvesalu kriminaalasja uurib Lääne politsei kriminaalosakonna majanduskuritegude talitus, teda kahtlustatakse ettevõtte varade suures ulatuses omastamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles