Lugeja: Taisto bussijuht alandas puudega inimesi (2)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa Ühistranspordikeskus annab teada, et alates 4. juunist 2020 alustab Taisto Express OÜ Liinide 177 ja 178 Tallinn - Paide - Türi - Viljandi - Karksi-Nuia - Valga teenindamist.
Valgamaa Ühistranspordikeskus annab teada, et alates 4. juunist 2020 alustab Taisto Express OÜ Liinide 177 ja 178 Tallinn - Paide - Türi - Viljandi - Karksi-Nuia - Valga teenindamist. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Taisto kiirliiniga kell 9:15 Tartust Tallinnasse sõitnud naine tunnistas bussis ebameeldivat vahejuhtumit, kus puudega inimestel paluti bussist lahkuda. 

Lugeja sõnul ostis ta pileti Tallinnasse tund enne bussi väljumist interneti teel. Bussi jõudes istus ta vabale istekohale ja pärast teda tuli bussi veel kümmekond inimest, kellest kaks ostsid reisija sõnul ilmselt tasuta pileti ehk puudega inimese pileti.

Seejärel selgus aga, et bussijuht oli müünud liiga palju pileteid ning hakkas reisija sõnul bussis edasi-tagasi käima ja valjult hüüdma «Kes on puudega peal, kes on puudega peal?»

«Üks vanem naisterahvas tõuseb raskelt püsti ja läheb bussist maha kurtes, et peab järgmist bussi poole kaheteistkümneni ootama. Bussijuht jätkab: «Üks on veel puudega, ma tean ise müüsin, üks on veel puudega peal, nüüd peab küll maha minema.» Ei mingit vabandust, ei mingit diskreetsust. Jättis väga jubeda mulje Taistost,» kirjeldas hommikust olukorda bussis reisinud naine.

Postimees pöördus kommentaari saamiseks Taisto poole, ettevõtte esindaja sõnul läheb vastusega veel aega. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles