Jõhvi politseijaoskonna juht lahkub alluvate rikkumise pärast ametist (2)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Kuusik
Kalle Kuusik Foto: Ida prefektuur

Jõhvi jaoskonna juht Kalle Kuusik lahkub PPA sisekontrolli tuvastatud rikkumise tõttu ametist ning jätkab teenistust piirivalvebüroos

Politsei- ja piirivalveameti sisekontroll tuvastas, et Jõhvi jaoskonna ühes menetlusgrupis määrati esimese poolaasta tulemustasu grupijuhile, kes andis mitteametlikult osa tasust sularahas kolleegidele, kellele kriteeriumide tõttu ei oleks saanud tulemustasu maksta, edastas ameti pressiesindaja. Muuhulgas oli üheks tingimuseks, et tulemustasu saaja peab vastama keelenõuetele.

Tulemustasu käest kätte maksmise asjaolude väljaselgitamiseks algatas ameti sisekontrollibüroo distsiplinaarmenetluse.

Ida prefekt Tarvo Kruup ütles, et niisugune lubamatu kokkulepe politsei- ja piirivalveametis premeerimiseks seatud tingimustest möödahiilimiseks on ebaeetiline ning selline käitumine ei ole vastuvõetav. «Jõhvi politseijaoskonna juht mõistis oma vastutust ning otsustas siirduda teisele, mitte juhtivale tööle,» lisas Kruup.

Kuni Jõhvi politseijaoskonna uue juhi leidmiseni täidab juhi ülesandeid Rakvere politseijaoskonna juht Tarmo Tammiste, kes juhib seni mõlemat jaoskonda.

Jõhvi politseijaoskonna uue juhi leidmiseks kuulutatakse välja avalik konkurss.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles