Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Julmad kaadrid: noored peksavad Tallinnas mitmekesi maaslamajat (13)

Kadi Raal
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venekeelses sotsiaalmeedias vkontakte levib Mustamäe kandis filmitud video, millelt on näha kahe noormehe kaklust ning hiljem minnakse ohvrile kallale suisa mitmekesi. Politsei alustas salvestise põhjal kriminaalmenetlust. 

Videost on näha, et üks noormees lööb teist pähe, korduvalt rindkeresse ja jalgadesse. Peksmisega liitus pärast maaslamaja oigeid ja appikarjeid pealtvaatajate hulgast veel kolm noormeest, kes ohvrit kinni hoidsid. 

Lääne-Harju jaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Erkko Piirimägi kinnitas Postimehele, et videos nähtava uurimiseks on alustataud kriminaalmenetlust kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel. 

Piirimägi sõnul on esimesed menetlustoimingud tehtud ning hetkel tegeletakse videos nähtud isikute tuvastamisega. 

Esialgset väidet nagu oleks peksmiseks kasutatud nukiraudasid ning kannatanu seetõttu ka hambaid kaotanud, politsei ei kinnita ega lükka ümber. «Hetkel on kõik uurimises ning meie poolt juurde lisada ei ole,» ütles põhja prefektuuri pressiesindaja Barbara Lichtfeldt. 

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles