Pronksi tänava ristmiku asfalteerimine toob kaasa ulatuslikud liikluspiirangud

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Linnavalitsuse pressiteenistus

Teisipäeval, 18. septembril kell seitse hommikul alustab TREV-2 Grupp Gonsiori tänaval asfalteerimistöid, mille käigus paigaldatakse viimistlus- kattekihte rekonstrueeritava tänava erinevatele lõikudele ja ristmikele.

Tööd on kavandatud vastavalt graafikule Gonsiori tänava kesklinna ja ka Laagna tee poolses osas ning kesklinna liiklus on häiritud mitme päeva jooksul.

 

Teetööde tõttu on liiklus häiritud järgmistel perioodidel ning asukohtades:

Teisipäeval, 18. septembril kella 7-22 suletakse Maneeži tänava ja Pronksi ristmiku vaheline lõik täielikult liiklusele.

Teisipäeval, 18. septembril kella 22-5 suletakse osaliselt Pronksi ristmik viimase kattekihi paigaldamiseks. Liiklus on tagatud 1+1 sõiduradadel.

Kolmapäeval, 19. septembri öösel kella 00.30-5 suletakse A. Laikmaa ning Maneeži tänava vaheline lõik täielikult liiklusele.

Kolmapäeval, 19. septembril kella 22-05 suletakse Pronksi ristmiku teine pool liiklusele. Liiklus on tagatud 1+1 sõiduradadel.

Neljapäeval, 20. septembril kella 11-16 suletakse Laagna tee linnast väljuv suund Gonsiori tänavaga ristumise piirkonnas.  Liiklus on tagatud 1+1 sõiduradadel.

Neljapäeval, 20. septembril kella 20-2 suletakse Laagna tee linna sisenev suund Gonsiori tänavaga ristumise piirkonnas. Liiklus on tagatud 1+1 sõiduradadel.

Kohalikelt elanikelt palutakse mõistvat suhtumist. Samuti palume liiklejatel, sealhulgas jalakäijatel järgida ajutise liikluskorraldusvahendite nõudeid ja arvestada, et piirangute tõttu on liiklus piirkonnas häiritud ning varuda rohkem aega.

Kui ilmaolud võimaldavad, lõpetatakse rekonstrueerimistööd ülejäänud Gonsiori tänava lõikudes novembri teises pooles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles