/nginx/o/2011/11/21/843788t1h894e.jpg)
4 portsu
20 min
230 kcal
3 sl oliiviõli
2 hakitud küüslauguküünt + 2 purustatud küüslauguküünt
1 kg hakitud tomateid
2,5 dl kuiva valget veini või vermutit
1 tl paprikapulbrit (suitsupaprika oleks kõige parem)
2 sl majoneesi
soola-pipart
0,5 tl kollajuurt või näpuotsatäis safranit
400 g külmutatud maisi
5 dl kana- või kalapuljongit
500 g valget kalafileed
0,5 dl hakitud lehtpeterselli
Prae hakitud küüslauku potipõhjas 2 sl kuumas oliiviõlis pool minutit. Lisa tomatid ja vein. Kuumuta keema ning lase 15 minutit keskmisel tulel podiseda. Vahepeal klopi purustatud küüslaugust, paprikapulbrist, majoneesist ja 1 sl oliiviõlist kaste. Maitsesta vajadusel soola-pipraga. Lisa potti tomatite seltsi soovi korral kollajuur, mais ja (safraniga koos) puljong. Kuumuta keema ja lisa suupäraseks tükeldatud kalafilee. Keeda 3–5 minutit. Maitsesta suppi vajadusel soola-pipraga. Serveeri hakitud peterselli seltsis koos pealeniristatud majoneesikastmega.