Kadrioru valgusfestivalile tuleks minna ilma autota

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgus kõnnib Kadriorus.
Valgus kõnnib Kadriorus. Foto: Sander Ilvest

Seoses ürituse «Valgus Kõnnib 2018» suure publikuhuviga tihendatakse 19.-20. septembril alates kella 17 kuni päeva lõpuni trammiliiklust liinidel nr 1 ja 3 ning suurendatakse liinide veovõimet.

Tänavune, juba kolmeteistkümnes kolmepäevane festival Valgus Kõnnib 2018 saab alguse Kadrioru pargist 19.–20. septembril ja kulgeb edasi vanalinna erinevatesse paikadesse 20.–21. septembril.

Kuna huvi festivali vastu on suur, paluvad korraldajad festivali külastada ühistranspordi või rattaga.

Kadrioru alale, mis jääb   J. Poska, Narva mnt. ja Vesivärava tänava vahele saavad 19. ja 20. septembril alates kella 17 sisse sõita ainult kohalikud elanikud.

Seoses   parkimiskorra muutusega festivali ajal Kadriorus ja heanaaberlike suhetega Tallinna Lauluväljakuga, saab taas mugavalt parkida Lauluväljaku Tiigi parklas  nii neljarattalise kui ka kaherattalise sõbraga. Lauluväljakul korraldavad parkimist parkimiskorraldajad ja on väljas ka suunavad viidad. Parkimine autodele on tasuline.

Kogu info festivali kohta leiab kodulehelt www.valguskonnib.ee ja toimuvaga saab ennast kursis hoida sotsiaalmeedia vahendusel #valguskõnnib.

Ühissõidukite sõiduplaanidega on võimalik tutvuda Tallinna veebilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles