Sass Henno edastas prokuratuurile GHB-ga naisi uimastada võinud isikute andmed (7)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sass Henno oma jahil Admiraliteedi basseini jahisadamas. 2014.
Sass Henno oma jahil Admiraliteedi basseini jahisadamas. 2014. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Prokuratuur avaldas täna enda Facebooki postituses, et kirjanik Sass Henno on prokuratuurile ning Politsei- ja Piirivalveametile edastanud isikute andmed, kes võivad olla seotud GHB ehk korgijoogiga naiste uimastamisega.

«Saadud nimekirja oleme koos politseiga üle kontrollinud ja edastatud info kontrollimine jätkub,» kirjutab prokuratuur oma Facebooki lehel.

Prokuratuuri sõnul on nad andmeid analüüsides ühendust võtnud Sass Hennoga, et saada võimalikelt kannatanutelt lisainfot nende juhtumite osas, mille osas tööd jätkatakse. Veel ei ole lõplikult selge, kas mõni juhtum ka kriminaalmenetluseni viib.

Prokuratuuri sõnul nad usuvad, et edaspidi pöörduvad potentsiaalsed kannatanud abi saamiseks esimesel võimalusel seksuaalvägivalla kriisiabikeskusesse ja seejärel kohe politseisse. «Paraku on aeg GHB puhul väga oluline faktor - mida kiiremini ekspertiisi tulemused selguvad, seda vettpidavam on tõend,» kirjutas prokuratuur.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles