Kadunud noor naine leiti surnuna, tapmises kahtlustatakse tema endist abikaasat (2)

Kadi Raal
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna varahommikul leiti Tapa vallas Jootme küla lähedal asuvast metsast neljapäeval kadunuks jäänud 29-aastase Merje vägivallatunnustega surnukeha.

Politseinikud pidasid eile veidi enne südaööd kinni naise endise abikaasa, 31-aastase mehe. Mehele esitati kahtlustus tapmises. Sündmuskohal tööd teinud eksperdi esialgsel hinnangul suri naine kadumise päeval.

Rakvere politseijaoskonna juht Tarmo Tammiste ütles, et politseile andsid naise kadumisest teada tema lähedased neljapäeva õhtul kella 18.40 ajal. «Merje ei olnud lähedaste sõnul varem ette teatamata lahkunud ja nad hakkasid tema pärast muret tundma,» lisas ta. 

Politsei asus naist otsima, selgitas tema võimalikku liikumissuunda ja positsioneeris telefoni. Asjaolusid selgitades jõuti infoni, et Merje kadumise tagamaad võivad peituda probleemses lähisuhtes. «Ilmnes, et naine üritas katkestada suhteid oma endise abikaasaga. Paraku politseini infot naise ja mehe võimalikust varasemast lähisuhtevägivallast jõudnud ei olnud,» rääkis Tammiste. 

Tammiste ütles, et politseil ei ole põhjust kahelda Rakvere ega Lääne-Virumaa turvalisuses. «Küll aga tahan öelda, kui oluline on üksteisest hoolimine ja märkamine ühiskonnas. Kui on vägivalla kahtlus, olgu vaimse või füüsilise, siis tuleb sellest teada anda. Kui inimene ise seda teha ei saa või ei oska, tuleb sekkuda kõrvalseisjail,» sõnas Tammiste.

Juhtunu kõik täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles