Paavsti tulek muudab ühissõidukite liiklust

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarli puiestee.
Kaarli puiestee. Foto: Eero Vabamägi

Teisipäeval kella 13-19 on paavst Franciscuse visiidi tõttu mootorsõidukite liikluseks suletud Vabaduse väljak ja Kaarli puiestee Vabaduse väljaku ja Toompea tänava ristmiku vahelisel alal ning ühissõidukid on suunatud ümbersõidule.

Trollid nr 1 ja 3 sõidavad sel ajal Kaarli puiestee ja Toompea tänava ristmikuni, tehes ajutise lõpp-peatuse Kaarli puiesteel kesklinna suunal paiknevas Tõnismäe bussipeatuses.

Liinide nr 9, 11, 16, 17, 17A, 22, 23, 24, 24A, 42, 46 ja 48 bussid suunatakse mõlemal suunal ümbersõidule marsruudil Endla tänav, Suur-Ameerika tänav, Pärnu maantee ja Estonia puiestee, tehes täiendavad peatused kesklinna suunal Endla tänaval enne Suur-Ameerika tänava ristmikku paiknevas ajutises peatuses, Pärnu maanteel mõlemal suunal paiknevates Kosmose (v a liinide nr 9, 11 ja 46 bussid) ning Estonia puiesteel mõlemal suunal paiknevates Vabaduse väljaku peatustes.

Liini nr 40 bussid suunatakse ümbersõidule kesklinna suunal marsruudil Paldiski maantee, Toompuiestee, Rannamäe tee, Suur-Rannavärav, Ahtri tänav, Hobujaama tänav ning linnast väljuval suunal Hobujaama tänav, A. Laikmaa tänav, Autobussiterminal, Narva maantee, Mere puiestee, Põhja puiestee, Suurtüki tänav, Rannamäe tee, Toompuiestee, Tehnika tänav ja Paldiski maantee, tehes täiendavad peatused kesklinnast väljuval suunal Mere puiesteel paiknevas Mere puiestee peatuses ja mõlemal suunal paiknevates Balti jaama peatustes ning lõpp-peatuse Hobujaama tänaval busside seisuplatsi sissesõidu teel.

Liinide nr 21, 21B, 41 ja 41B bussid suunatakse Balti jaama suunal ümbersõidule marsruudil Kaarli puiestee, Toompea tänav ja Kaarli puiestee, tehes ajutise peatuse Kaarli puiesteel kesklinna suunal paiknevas Tõnismägi trollipeatuses.

Liinide nr 21 ja 21B bussid suunatakse Kakumäe suunal ümbersõidule marsruudil Pärnu maantee, Suur-Ameerika tänav ja Endla tänav, tehes täiendavad peatused Pärnu maanteel paiknevates Vabaduse väljaku ja Kosmose peatustes.

Liinide nr 41 ja 41B bussid suunatakse Kakumäe suunal ümbersõidule marsruudil Pärnu maantee, Tõnismägi tänav, Toompea tänav, Kaarli puiestee ja Toompuiestee, tehes täiendava peatuse Pärnu maanteel paiknevas Vabaduse väljaku peatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles