Küprose politsei vihje viis varga kinnipidamiseni Tallinna lennujaamas

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvakontroll lennujaamas.
Turvakontroll lennujaamas. Foto: Bob Riha Jr / Reuters / Scanpix

Politsei pidas Küprose kolleegide vihje alusel kolmapäeval Tallinna lennujaamas kinni mehe, kes varastas mõned tunnid varem Küprosel lennujaama turvakontrollis kalli käekella.

Varguse ohvriks langes 47-aastane mees, kes reisis Küproselt Paphose lennujaamast Kreetale. Lennukisse jõudes avastas ta, et ta randmel ei ole 1800-eurost käekella, mille ta lennujaama turvakontrollis käe pealt ära võttis ja kasti pani.

Kreetale jõudes helistas kellaomanik Küprose politseisse ja teatas oma kella kadumisest. Turvakaamera salvestisi üle vaadates märkasid politseinikud meest, kes võttis turvakontrolli alal kastist võõra käekella ja jalutas sellega minema, kirjutab Cypus Mail.

Politsei tegi kindlaks, et kella võttis mees, kes oli lendamas Paphoselt Tallinnasse. Küprose politsei teavitas kiiresti juhtunust Eesti kolleege, kes olid varguses kahtlustataval lennujaamas vastas ja palusid tal kontrolliks kõrvale astuda.

Tallinnasse saabunud mehe asjade seast leitigi Küprosel kadunuks jäänud kallis käekell. Interpol toimetab varastatud kella omanikule tagasi.

Küpros kehtestas Eestist pärit mehele varguse pärast sissesõidukeelu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles