Rahvasportlased sulgevad maanteed

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusreguleerija. Foto on illustratiivne.
Liiklusreguleerija. Foto on illustratiivne. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Täna on Eesti teedel kaks suuremat rahvaspordiüritust, mistõttu on liiklust piiratud Tapal ja Suure-Jaanis.

 Lääne-Viru maakonnas on seoses üritusega „Tapa rahva jooks“ kehtestatud lühiajalised liikluspiirangud kell 12.00–14.30 Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel Tapa linnas (km 144,3–144,4). Liiklus suletakse lühiajaliselt (kuni 5 minutit) osalejate teeületamise ajaks. Liiklust korraldatakse reguleerijatega.

Viljandi maakonnas on seoses üritusega „Suure-Jaani Lahtised Meistrivõistlused Cyclocrossis“ üks sõidusuund suletud kell 08.00–17.00 Viljandi – Suure-Jaani maanteel Suure-Jaani linnas (km 21,2–24,4). Ümbersõit on tähistatud Pärnu tn, Lembitu pst ja Lasketiiru tn kaudu.

Liiklust korraldatakse reguleerijatega.

 Esmaspäeva 8.00 kuni teisipäeva  kell 20.00 toimuvad Tallinna ringteel asfalteerimistööd. Seoses asfalteerimistöödega suletakse lühiajaliselt ligipääs Assaku–Jüri maanteelt (km 3,2) Tallinna ringteele. Ümbersõit on korraldatud Jüri–Aruküla maantee kaudu. Teekond pikeneb ligikaudu 3,7 km.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles