Tundmatud vargad rüüstasid Kanal 2 telestuudiot (4)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22.08.2018. Tallinn
Kanal2 hommikuprogrammi Hommik! saate läbimäng, proov. 
Pildil saatejuhid, valges särgis Robert Rool, tumedas särgis naine Piret Laos ja rohekas särgis Jüri Butšakov.

Kanal2 morning program Morning! 
FOTO: EERO VABAMÄGI/EESTI MEEDIA
22.08.2018. Tallinn Kanal2 hommikuprogrammi Hommik! saate läbimäng, proov. Pildil saatejuhid, valges särgis Robert Rool, tumedas särgis naine Piret Laos ja rohekas särgis Jüri Butšakov. Kanal2 morning program Morning! FOTO: EERO VABAMÄGI/EESTI MEEDIA Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Tundmatud vargad rüüstasid ööl vastu teisipäeva Tallinna kesklinnas Maakri tänaval Kanal 2 telestuudiot, ükski saade kuritöö tõttu siiski eetrisse minemata ei jää.

Telekanalite peaprodutsendi Kaspar Kaljase sõnul langes esialgsetel andmetel varaste saagiks objektiivid kolmelt kaameralt, samuti kaks telerit. Kaljas märkis, et kuna varastatud tehnika on spetsiifiline, nõuab eemaldamiseks eriteadmisi ning on ahta järelturuga, võib oletada, et kurjategijad teadsid väga täpselt, mille järele nad tulid.

«Varastatud tehnika õnnestus kiiresti asendada, kuid teisipäevase hommikuprogrammi «Hommik!» eetrisse minek hilines siiski pool tundi. Hilisemad saated lähevad eetrisse õigeaegselt,» ütles Kaljas BNSile.

Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles