GRAAFIK Numbrid ei valeta: ETV+ ei suuda Vene telekanalitega võistelda (8)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ERRi kuvatõmmis

Uuringufirma Kantar Emor teleauditooriumi võrdlusuuring näitab, et Eestis on Vene suuremate telekanalite vaadatavus mäekõrguselt suurem rahvusringhäälingu venekeelse telekanali ETV+ vaadatavusest.

Eesti venelaste seas on konkurentsitult populaarseim telekabal Pervõi Baltiiski Kanal (PBK) mis on tänavu olnud venekeelsetest telekanalitest vaadatuim. Aasta lõikes on teisel kohal RTR, kolmandal kohal NTV Mir ja neljandal kohal REN TV Estonia.

ETV+ suutis tänava suvel tõusta lühiajaliselt vaadatuimaks venekeelseks telekanaliks, kuid see oli otseselt seotud jalgpalli maailmameistrivõistlustega, mille mänge kanti üle ETV+ vahendusel.

Graafik näitab, et jalgpalli MMi ajal toimus ETV+ vaadatavuses väga suur hüpe, kuid jalgpalli suursündmuse lõppedes langes vaadatavus tavapärasele madalale tasemele.

Postimehe kolumnist Artemi Troitski leidis sellel nädalal Postimehes ilmunud arvamusloos, et nelja aasta eest suure kära saatel tööle pandud telekanalil ETV+ oli suur potentsiaal, kuid tänaseks on sellest ammu visinal õhk väljas ja vanaviisi jätkata pole mõtet.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles