Cleveroni tihkelt täis auhinnariiul sai lisa

Eget Velleste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahvatleva tööandjana pakub Cleveron tööd peaaegu 170 inimesele, kellest 76 protsenti on Viljandist pärit. Pildil Cleveroni juht Arno Kütt ettevõtlusauhindadega.
Ahvatleva tööandjana pakub Cleveron tööd peaaegu 170 inimesele, kellest 76 protsenti on Viljandist pärit. Pildil Cleveroni juht Arno Kütt ettevõtlusauhindadega. Foto: Marko Saarm

 Ettevõtluse arendamise sihtasutuse korraldataval ettevõtluse auhindade konkursil noppis Viljandis tegutsev aktsiaselts Cleveron kuuest auhinnast kolm. Aasta ettevõtteks valitud Cleveron krooniti ka aasta parimaks disainirakendajaks ja uuendajaks.

Pakiroboteid arendava ja tootva aktsiaseltsi asutaja Arno Kütt on oma sõnul uhke, et on suutnud Viljandit esile tõsta. «Cleveron on tehnoloogiaettevõte ja üldjuhul kasvavad sellised tehnoloogiaülikoolide kõrvale. Kuigi Viljandis ei ole praegu veel tehnoloogiakõrgkooli, saime aasta ettevõtte, disaini ja uuenduse auhinna ning see on suur tunnustus,» sõnas ta.

Viljandi kõige rikkamaks ettevõtjaks hinnatud Aivar Berzini sõnul viib Cleveroni edasi ettenägelikkus ja entusiasm. «Cleveroni kolm tugisammast on pühendunud ja entusiaslik tegevjuht, turutrendidest eespool liikumine ning väga tugeval tasemel müük,» lausus Berzin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles