Savisaar välistab kokkuleppe prokuröriga (5)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar võtab Hundisilmal külalisi vastu.
Edgar Savisaar võtab Hundisilmal külalisi vastu. Foto: Meelis Meilbaum

Keskerakonna endine esimees ja Tallinna eelmine linnapea Edgar Savisaar välistas ERRile antud usutluses kokkuleppe prokuröriga, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Juba ligi nädal Jõgeva haiglas ravil viibiv Savisaar tõrjus ERR-i küsimust, miks ta ei läinud enda korruptsiooniprotsessil prokuröriga kokkuleppemenetlusele, sest siis oleks protsess ammu lõppenud ja võibolla isegi unustatud.

«Kõigepealt on mul prokurörist oma arvamus, teiseks ka kohtuprotsessist. Olen ikka arvanud, et see poliitiline protsess,» ütles Savisaar ERR-ile reedel Jõgeva haiglas antud intervjuus. «Minul ei ole [prokuröriga] milleski kokku leppida.»

Harju maakohus otsustas mõne aja eest, et Savisaare tervise tõttu tuleb kohtupidamine tema üle lõpetada. Ringkonnakohus tühistas selle otsuse ja nüüd on järg riigikohtu käes.

«Ma ei tea ühtegi poliitilist protsessi, kus oleks tõest hoolitud,» ütles Savisaar ja jäi samas kimpu küsimusega, et kui protsess algas Reformierakonna valitsuse ajal poliitilisena, siis miks ei lõpetanud seda ebaõiglust Keskerakonna võimuletulek.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles