Vanglatööstuse peakontor kolib Ida-Virumaale, töötajad mitte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn, 25.06.2018
Vanglatööstuse uus, 2017. aastal valminud hoone Tabasalus.
Tallinn, 25.06.2018 Vanglatööstuse uus, 2017. aastal valminud hoone Tabasalus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

AS Eesti Vanglatööstus peab peakontori Ida-Virumaale kolimisel leidma uusi töötajaid, sest senine juhtkond, kes peab kolimist ebamõistlikuks, ei kavatse jätkata. 

Ettevõtte praegune juhatuse liige Voldemar Nellis väitis kolimise korralduse andnud justiitsminister Urmas Reinsalule saadetud kirjas, et vanglatööstuse kontori ja kesklao Ida-Virumaale kolimise otsus on majanduslikult kahjulik, väga halva ajastusega ja ettearvamatute negatiivsete tagajärgedega ettevõtte toimimisele, vahendab Põhjarannik.

«Tänaseks on kujunenud olukord, et ükski peakontori võtmetöötaja (tootmisjuht, finantsjuht, veebiturundaja, müügijuht) pole nõus oma töökoha üleviimisega Ida-Virumaale. Suurem osa nimetatud töötajatest on avaldanud soovi lõpetada töövahekord EVTga [Eesti Vanglatööstusega] hiljemalt käesoleva aasta novembris,» teatas ta.

Eesti Vanglatööstuse nõukogu esimees Margus Ilmjärv sõnas seevastu, et Eesti Vanglatööstus on kasumlik ettevõte ja jääb selleks kõigi eelduste kohaselt ka pärast peakontori kolimist Ida-Virumaale.

Loe lähemalt Põhjarannikust

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles