Fotod ja video: mupo ohjeldas kesklinnas narkojoobes kodanikku (2)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile veidi pärast keskpäeval jäi mupo patrullile silma Karu tänaval kõnniteel käte ja jalgadega vehklev kodanik, kelle käitumismuster tekitas kahtlusi tema adekvaatsuses.

«Kodanik roomas sõiduteel ja karjus, oli ebaadekvaatne ja narkojoobe tunnustega. Oli reaalne oht tema ja kaaskodanike elule ja tervisele. Kohale kutsuti politsei, kes toimetas märatseva kodaniku minema,» seisis raportis.

Munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere sõnul on tegemist näitega, milliste probleemidega mupo ametnikud igapäevaselt kokku puutuvad. «Kuna korrakaitseametnikel puudub vahetus sunni kasutamise õigus, siis ainuke võimalus oli kohale kutsuda politsei. Seni tuli patrulli inspektoritel tagada ümbruskonnas liikuvate inimeste ja narkomaani ohutus. Õnneks oli tegemist suhteliselt vaikse tänavalõiguga ja keegi viga ei saanud. Vaid lillepeenar sai veidi kannatada. Tänud politseile hea koostöö eest!» ütles Toompere.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles