Sakus kahtlustatakse meest 11-aastase tüdruku ahistamises (2)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahistaja ohver. Pildil on illustratiivne tähendus
Ahistaja ohver. Pildil on illustratiivne tähendus Foto: Panther Media/Scanpix

Eile õhtul teatati politseile Sakus 11-aastast tüdrukud ahistanud mehest. Kui sotsiaalmeedias ringleb info kahe alaealise ründamisest, siis politsei teatel on kannatanuid üks. 

«Täna [eile – A.P.] 18.30 ajal ründas Kannikese tänava alguses keskealine, kiilaspäine meesterahvas kahte 11-aastast tüdrukut, tungides nende järel maja trepikotta ja ühte ka käperdades. Õnneks said lapsed tuppa ja mees jooksis välja,» on juhtumi võimalikku sisu detailsemalt kirjeldatud sotsiaalmeedias, Saku valla elanike Facebooki grupis. 

Politsei: kannatanuid on üks 

Politsei kinnitusel teatati juhtumist eile õhtul kella 18.30 paiku. «Meile on see väljakutse tulnud, uurime asja Sakus ja selgitame asjaolusid,» kinnitas Põhja prefektuuri valvepressiesindaja Postimehele. Politsei kinnitusel on kannatanuks üks 11-aastane tüdruk. 

Ka postituses kinnitatakse, et politseid on juhtunust teavitatud. Lisatakse, et mehel oli seljas sinine jakk ja jalas hallid püksid. «Kui keegi juhtus midagi nägema, palun teada anda politseile. Olgem tähelepanelikud ja ettevaatlikud!»

Politsei pressiesindaja kinnitusel on kõik juhtumi asjaolud kontrollimisel.

Kannikese tänav Sakus: 

Sotsiaalmeedias ringleb info ka teisest sarnasest juhtumist 2. oktoobril Rae vallas Jüris, kui päeval kella 15.30 paiku sisenes keskealine mees koos kahe tüdrukuga Ehituse 4 maja trepikotta ja krabas ühest tüdrukust kinni.

«Karjumise peale lasi tüdruku lahti, vabandas ja jooksis trepist alla teise tüdruku juurde, krabas ka temast kinni. Kuna tüdrukud kisasid kõvasti, siis lasi ka tema lahti ja jooksis majast välja,» seisab Rae valla Facebooki grupis.

Väidetavalt sai ka sellest sündmusest politseid teavitatud.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles