MMSi-kaubamaja järjekordne tagasilöök: Eesti pangad lõpetasid poega koostöö (9)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMSi müügi täielik lõpetamine on keeruline, sest kemikaali sihtotstarbeliselt ehk desifintseerimisel kasutades ohtu tervisele pole.
MMSi müügi täielik lõpetamine on keeruline, sest kemikaali sihtotstarbeliselt ehk desifintseerimisel kasutades ohtu tervisele pole. Foto: Liis Treimann

Kui kuu aega tagasi sulges Facebook terviseameti nõudmise peale MMSi kasutamist propageeriva grupi lehe ja sellega kaotasid tervisele ohtliku vedeliku propageerijad oma peamise turunduskanali, siis nüüd lõpetasid MMSi ja DMSOd müüva veebipoega Mineral Garden koostöö kõik Eesti pangad.

Nüüdsest seisab veebipoe kodulehel teade, et ostude eest saab tasuda vaid PayPali või pangaülekandega. Ettevõtte omanik Merili Kukuškin ei soovinud meili teel tehtud päringule vastata ega vastanud ka telefonikõnele.

Pankade esindajad ütlesid Postimehele, et nad ei olnud varem enda osalusest MMSi müügiskeemis üldsegi teadlikud, sest Living Mineral kasutas nende pangalinke Maksekeskus ASi kaudu. See on ettevõte, kes pakub veebipoodidele teenust, millega kaasneb eri pangalinkide kasutamise võimalus.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles