Tallinki laevalt leiti surnud naine

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turu-Stockholmi liinil sõitev Baltic Princess.
Turu-Stockholmi liinil sõitev Baltic Princess. Foto: Peeter Langovits

Soome ja Rootsi vahel sõitva Tallinki laeva pardalt leiti esmaspäeva õhtul surnuna noor naine, politsei pidas naise abikaasa asjaolude selgitamiseks Turu sadamas kinni.

Soome kriminaalpolitsei komissar Jussi Helesvirra ütles rahvusringhäälingule YLE, et surnuna leitud naine oli 30-aastane soomlane. Ta oli koos oma 30-aastase abikaasaga käinud Stockholmis kruiisil.

Surnud naine leiti laeva kajutist.

Politsei pidas mehe Turu sadamas kinni ja praegu annab ta juhtunu kohta ütlusi.

Baltic Princessi väljasõit Turu sadamast hilines eile õhtul sündmuskohal menetlustoimingute tegemise tõttu ligi poolteist tundi.

Ilta-Sanomat kirjutas, et reisijatele põhjendati väljasõidu viibimist laeval aset leidnud haigusjuhtumiga.

Laev saabus esmaspäeval Turu sadamasse kell 19.15 ja pidanuks väljuma kell 20.15. Tegelikult väljus laev sadamast kell 21.40.

Tallinkile kuuluva Baltic Princessi ehitas Soome laevatehas Aker Finnyards. Aastatel 2008-2013 sõitis Baltic Princess Tallinna-Helsingi liinil. 2013. aastal läks laev Soome lipu alla ning Baltic Princess hakkas sõitma Turu-Stockholmi liinil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles