Sooja ilma jagub neljapäevani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügis Pärnus.
Sügis Pärnus. Foto: Karoliine Aus

Ilmateenistuse prognoosi järgi jagub sooja ilma neljapäevani, siis läheb aga ilm jahedamaks. 

Neljapäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Kohati on udu. Puhub edelatuul 2-8, Soome lahe ääres kuni 11 m/s. Sooja on 4-9, rannikul kohati kuni 12 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb ning õhtupoolikul sajab mitmel pool vihma. Puhub edela- ja lääne-, õhtul rannikualadel loodetuul 5-11 m/s. Sooja on 12-17 kraadi. 

Reede öösel on pilves selgimistega ilm. Ida-Eestis sajab vihma. Keskööst Loode-Eestist alates ilm järk-järgult selgineb. Puhub lääne- ja loodetuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 12-15 m/s. Sooja on 2-7, rannikul kuni 10 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub loode- ja läänetuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 12-15 m/s. Sooja on 8-12 kraadi. 

Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5, kraadi rannikul on kohati kuni 10 kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati võib sadada vähest vihma. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s, õhtul on tuul muutliku suunaga 1-6 m/s. Sooja on 8-11 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles