Tallinnas põrkas väljakutsele sõitnud politseibuss kokku sõiduautoga, haiglasse viidi viis inimest (11)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 12.40 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Nõmme tee ja Linnu tee ristmikul, kus põrkasid kokku väljakutsele sõitnud politseibuss Volkswagen ja sõiduauto Citroen. Liiklusõnnetuse tagajärjel viidi haiglasse tervisekontrolliks kahest sõidukist kokku viis inimest.

Kella 12.30 ajal teatas murelik kodanik, et Nõmme teel on järelevalveta umbes 3-aastane laps. Politseipatrull, mille koosseisus olid abipolitseinik ja patrullpolitseinik, olid teel väljakutsele, kui põrkasid Linnu tee ja Nõmme tee ristmikul kokku sõiduautoga Citroen, mida juhtis 41-aastane naine. Politseibussi Volkswagen juhtis 37-aastane abipolitseinik.

Haiglasse viidi tervisekontrolliks sõidukis Citroen kaasreisijatena viibinud 29-aastane mees, 32-aastane mees ja 31-aastane naine. Samuti viidi haiglasse politseisõidukit juhtinud abipolitseinik ja kõrvalistmel olnud 27-aastane politseiametnik. Praeguseks on kõik inimesed haiglast koju lubatud.

Politseisõidukil töötasid vilkurid ning sisse oli lülitatud sireen. Sõiduki kiirus võis esialgsetel andmetel olla õnnetuse hetkel umbes 90 km/h.

Põhja prefektuuri Lääne-Harju politseijaoskonna patrulltalituse juht Tarvo Ingeraineni kinnitusel oli roolis oli kogenud abipolitseinik, kellel on alarmsõiduki juhtimise õigus. «Alarmsõiduki juht sai kõige raskemalt viga, ta oli haiglas uuringutel, kuid lasti mõned tunnid hiljem koju. Soovin kolleegile kiiret paranemist,» sõnas Ingerainen.

«Vabandame õnnetusse sattunud inimeste ees ja soovime kõigile kiiret taastumist,» lisas ta.

Liiklusõnnetuse põhjuste välja selgitamiseks alustati uurimist ja õnnetuseni viinud asjaolusid uurib omalt poolt ka PPA sisekontrollibüroo.

Politsei korrapidaja selgitas välja, et lapse juurde saabus peale häirekeskusesse laekunud teadet last valvanud täiskasvanu ning lapsega on kõik korras.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles