Kaheksa-aastane tüdruk peletas sõpra noaga ähvardanud poisid (2)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiusamise halb mõju ulatub kiusatavast ja kiusajatest palju kaugemale.
Kiusamise halb mõju ulatub kiusatavast ja kiusajatest palju kaugemale. Foto: Ants Liigus

Kaheksa-aastane tüdruk lahendas esmaspäeval Kuressaare avatud noortekeskuses olukorra, kus poisid pressisid väidetavalt tema klassivennalt raha ja olid välja võtnud ka noa.

Noortekeskuse juhataja Anneli Meisterson teadis rääkida, et kaks poissi tulid kella kahe paiku noortekeskuse garderoobi, kirjutab Meie Maa. «Üks neist ähvardas seal olnud poissi noaga. Tüdruk astus poisi kaitseks välja, helistas kohale politsei ja jooksis noorsootöötaja juurde,» kirjeldas Meisterson sündmuste käiku. Kui noorsootöötajad hakkasid uurima, mis juhtus, jõudis kohale ka politsei.

Noorsoopolitseinik Ahto Auliku sõnul sai politsei 15. oktoobril teate, et Transvaali tänaval Kuressaare noortekeskuses on 10-aastane poiss ähvardanud 8-aastast tüdrukut ja tema sõpra ning välja võtnud ka noa. Politsei on selle poisi isiku tuvastanud, temalt on nuga ära võetud ja temaga on vesteldud.

Ema poolt vahendatud tütre jutu järgi pressisid poisid tema klassikaaslaselt raha välja ja võtsid koolikotist rahakoti ära. «Tütar nägi seda pealt, läks poiste juurde ja ütles, et nii ei tehta ning käskis rahakoti tagasi anda. Poisid olid ta nurka surunud, noa välja võtnud ja ähvardanud,» ütles ema.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles