Purjutaja pussitas laeval eestlasest meeskonnaliiget

Alo Raun
, Vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
St Peter Line'i kodulehe fragment.
St Peter Line'i kodulehe fragment. Foto: stpeterline.com

St. Peter Line’i kruiisilaeval sai esmaspäeval väidetavalt arusaamatusest puhkenud kähmluses raskelt vigastada eestlasest meeskonnaliige.

Õhtulehe andmetel märatses Peterburi–Helsingi–Stockholmi–Tallinna liinil sõitval laevakompaniile St. Peter Line kuuluval parvlaeval Princess Anastasia üks veokijuht, kelle laeva turvamehed seepeale kinni võtsid, kuid lasksid miskipärast hiljem siiski vabaks.

Purjus mees tunginud meeskonnaruumidesse ja koguni kaptenikajutisse ning olevat eestlasest meeskonnaliiget või koguni kaptenit nii kõvasti pussitanud, et too toimetatud Peterburi haiglasse, vihjati Õhtulehele.

Pussitamist Printsess Anastasia pardal kinnitab ka Peterburi internetiportaal Fontanka.ru - sealseil andmeil oli ohvriks asenduskapten, kuid kas ta oli Eesti või mõne teise riigi kodanik, seda ei mainita.

Fontanka kirjutab, et ühe ilusa naisenimega laeval eksis üks 32-aastane purupurjus mees kajutiga ning kui ta leidis oma arust enda kajutist eest võõra mehe, haaras silmagi pilgutamata pussi ja torkas teisele rindu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles