Uusaastaööl sõitnud bussid, trammid ja trollid olid väga populaarsed

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna liinibuss.
Tallinna liinibuss. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavalitsuse teatel olid uusaastaööl sõitma pandud bussid, trammid ja trollid väga populaarsed ning sõitjaid jätkus kuni kella viieni öösel

Bussid, trollid ja trammid sõitsid uusaastaööl oma tavapärasel marsruudil ja peatusid nõudmisel kõikides liinil olevates peatustes, teatas Raepress. Öötransport kasutati aktiivselt kõigil väljumistel - bussid ja trollid sõitsid kuni kella kolmeni ning trammid kuni kella viieni.

Ühissõidukites märkimisväärseid korrarikkumisi ette ei tulnud, sõitjad pidasid end korrektselt üleval. Trammiliinide öised graafikud koostati nii, et oleks tagatud maksimaalselt mugav ühelt ühistranspordiliigilt teisele ümberistumise võimalus.

«Sõitjate hulk näitas, et vajadus öötranspordi järele uue aasta esimesel ööl on kindlasti olemas, nii et loodetavasti näeme, hoolimata Eesti majanduse kehvast olukorrast, ka järgmise aasta uusaastaööl Tallinnas nii busse, tramme kui ka trolle inimesi teenindamas,» ütles Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli.

Abilinnapea sõnul oli uusaastaööl ühistranspordi tööle rakendamise eesmärk kodanike liikumise lihtsustamine.

«Kui varasematel aastatel on uusaastaööl tavaliselt sõitnud vaid öötramm, siis nagu eelmise aasta alguses sai lubatud, sellel aastal teenindasid inimesi mitte ainult öötrammid, vaid ka öötrollid ja -bussid,» lausus Mutli. «Eelmised aastad on näidanud, et uusaastaöine ühistransport on väga populaarne ja nii oli see ka sellel uusaastaööl.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles