Tabatud narkokurjategijate lugu: uimastiärikas tegi kogemata politsei salakaameraga selfie (1)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja prefektuuri narko- ja organiseeritud kuritegude talitus sai jälile uimastiärikatele, kes kasutasid fentanüüli edasitoimetamiseks Tallinna Pärnamäe kalmistu lähedal kivi all asuvat peidikut. Filmilik konspiratsioon kurjategijaid siiski ei päästnud ning praeguseks on narkoäri asjaosalised karistused kätte saanud.

Fentanüüliga äritsenud Aleksei Petrov tavatses peita fentanüüli vähekäidavasse kohta kivi alla, kuna nii on väiksem võimalus juhusliku kontrolli käigus surmatoova ainega vahele jääda ja raskendada politseil tõendite kogumist. Narkotalitus sai 2016. aasta sügisel menetluse käigus infot, et Petrovi käest võib käia läbi suurem kogus fentanüüli, millega ta varustab edasimüüjaid.

Politsei sai Pärnamäe kalmistu juurde rajatud peidikule jälile ja pani kurjategijate tabamiseks välja varjatud kaamerad.

Varjatud jälgimisel esines üks koomiline seik, kui Petrov kõndis metsas ja millegipärast jäi talle maskeeritud kaamera silma. Salvestiselt on näha, kuidas ta võtab maskeeritud kaamera maast üles, vaatab ilusti oma näoga kaamerasse ja paneb tagasi selliselt, et kaamera jäi vaatama otse üles.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles