Politsei leidis vigastatud koera omaniku, kuid julmurit otsitakse jätkuvalt

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer. Pilt on illustratiivne ning ei ole juhtumiga seotud.
Koer. Pilt on illustratiivne ning ei ole juhtumiga seotud. Foto: Dan Rowlands/Mercury Press/Caters News Agency/Scanpix

Politsei tuvastas Tartumaal puu külgse seotud vigastatud koera omaniku, kuid ei kahtlusta teda looma julmas kohtlemises ning otsib jätkuvalt süüdlast.

«Koera omanik on praeguseks tuvastatud ja teda ennast ei ole alust kahtlustada koera julmas kohtlemises,» ütles Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokurör Mariken Arro. «Kui kellelgi on juhtunu osas vihjeid või teavet, siis aitab see oluliselt kaasa võimaliku süüdlase leidmisele.»

Kolmapäeval leidsid tähelepanelikud inimesed Elva vallas Mäeselja küla metsast rihmaga puu külge seotud vigastatud koera, kes viidi loomakliinikusse ravile ja politsei alustas juhtunu üksikasjade selgitamiseks kriminaalmenetlust.

«Looma suhtes lubamatu teo toimepanemine ei ole aktsepteeritav ja prokuratuur ning politsei suhtuvad juhtunu asjaolude väljaselgitamisesse täie tõsidusega,» ütles Arro.

Politsei palub juhtunu kohta mingitki teavet omavatel inimestel sellest teatada uurija e-posti aadressil eve.nommik@politsei.ee või telefoninumbril 7308773.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles