Tallinnas jäi ööpäevaga auto alla kaks vanemat naist

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helkur.
Helkur. Foto: Toomas Huik / PM/SCANPIX BALTICS

Siseministeeriumi teatel juhtus ööpäevaga kaks liiklusõnnetust, milles sai kannatada jalakäija.

Reede õhtul kella kella 22.21 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Lasnamäel Kärberi tänaval, kus mootorsõiduk Nissan Noat, mida juhtis 58-aastane mees, sõitis otsa sõiduteed reguleerimata ülekäigurajal ületanud 61-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse, liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse välja menetluse käigus. 

Samuti juhtus liiklusõnnetus täna varahommikul kella 01.26 ajal Tallinnas Narva maantee ja Hobujaama tänava ristmikul, kus Chrysler Sebring, mida juhtis 24-aastane mees, sõitis otsa sõiduteed reguleerimata ülekäigurajal ületanud 60-aastasele naisele. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Politsei paneb inimestele südamele, et sügisene pimedus muudab helkurita jalakäija õigeaegse märkamise raskeks ning palub, et inimesed kontrolliksid, et neil endil ja lähedastel oleks küljes vähemalt üks helkur. Helkur võib päästa elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles