“Parima koolilehe konkurss” konkursi tingimused perioodil 17.09 – 31.12.2018

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1. KORRALDAJA

1.1 Konkurssi "Parima koolilehe konkurss" korraldab AS Eesti Meedia, registreeritud asukoht Tallinn, Maakri 23a, registrikood 10184643, e-post turundus@eestimeedia.ee , telefon +372 666 2181 (edaspidi: Korraldaja).

2. KONKURSIL OSALEMISE REEGLID

2.1 Konkurss “Parima koolilehe konkurss” (edaspidi: Konkurss) toimub ajavahemikul 17.09 – 31.12.2018 (edaspidi: Konkursi periood)

2.2 Konkursi kujul on tegemist Eesti Vabariigis toimuva konkursiga ja osaleda võivad kõik haridusasutused.

2.3 Konkursil osalemiseks peab osaleja saatma oma koolis väljaantava “Koolilehe” nii paberkujul aadressile Tallinn, Maakri 23a, 10145 kui e-posti teel aadressile koolileht@postimees.ee märgusõnaga “Koolileht”.

2.4 Koolileht peab olema ilmunud perioodil 01.01.2018 kuni 31.12.2018

2.5 Konkursil osaleja kinnitab Korraldajale enda kohta esitatud andmete õigsust, tema vastavust Konkursi reeglitele, nendega nõustumist ning soovi Konkursil osaleda.

2.6 Korraldajal on õigus Konkursile esitatud töid kasutada erinevates meedia infokanalites.

3. AUHIND JA AUHINNA JAGAMISE KORD

3.1 Konkursi  võitjatele on auhinnaks Postimehe ajakirjanduse töötuba ja igale võitjale viis Postimehe aastatellimust. Parima koolilehe peaauhind on fotokaamera.

3.2 Zürii koguneb jaanuaris ja valib välja võitja tööd. Žürii koosseisu kuuluvad 2 Noorte Meediaklubi liiget ja 6 Postimehe liiget, nende seas 1 fotograaf, 1 kujundaja ja 4 ajakirjanikku.

3.3 Võitjatega võetakse personaalselt ühendust 5 tööpäeva jooksul alates punktis 3.2 toodud žürii kogunemise kuupäevast ja lepitakse kokku võidu kättesaamine.

3.4 Kui Konkursil osaleja eirab Konkursi tingimusi või esitab Korraldajale enda kohta valesid või ebatäpseid andmeid, samuti muude ebaõnnestumiste korral (Korraldajal ei õnnestu auhinna võitjaga kontakti saada e-posti teel, või kui võitja pole auhinda peale väljakuulutamist nädala jooksul vastu võtnud), mis ei ole tingitud Korraldaja süüst, ei vastuta Korraldaja Konkursil osaleja auhinna kätteandmisest kõrvalejäämise eest ja võib loosida uue võitja.

3.5 Auhinna kättesaamisega seotud kulutusi võitjale ei kompenseerita. Võitu ei asendata ega hüvitata võitjale auhinna maksumust rahas.

4. MUUD TINGIMUSED

4.1 Osaleja annab Konkursil osalemiseks oma isikuandmete edastamisega Korraldajale nõusoleku töödelda oma isikuandmeid vastavalt Eesti Meedia isikuandmete töötlemise üldpõhimõtetele. Korraldaja töötleb osaleja isikuandmeid üksnes võitja väljaselgitamiseks ning Kampaania auhinna kohale toimetamiseks

4.2 Korraldaja kasutab Osaleja isikuandmeid üksnes Konkursiga seotud eesmärkidel (s.o. võitja välja kuulutamiseks ning Konkursiga seotud informatsiooni edastamiseks).

4.3 Kõik Konkursist tulenevad vaidlused lahendatakse vastavalt Eesti Vabariigi seadusandlusele. 

4.4 Kõik pretensioonid seoses Konkursi korraldamisega tuleb saata kirjalikult märkega „Koolileht” hiljemalt 31.12 käesolevates tingimustes toodud kontaktidele. AS Eesti Meedia lahendab pretensioonid hiljemalt 30 kalendripäeva jooksul alates pretensiooni laekumisest.

Copy
Tagasi üles