Kohtla-Järvel hukkus liiklusõnnetuses noor naine (4)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna veidi enne kella 11 toimus Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas Sõpruse ja Tervise tänava ristmikul liiklusõnnetus, milles hukkus jalakäija, 20-aastane naine.

Esialgsetel andmetel toimus liiklusõnnetus reguleerimata ülekäigurajal või selle vahetuses läheduses, kui jalakäija sai löögi Kohtla-Järvel Tervise tänavalt Sõpruse tänavale parempööret sooritavalt veoautolt, teatab politsei. Kahjuks suri naine sündmuskohal.

Veoauto roolis oli kaine 58-aastane mees, kellel on kehtiv vastava kategooria juhtimisõigus. Esialgetel andmetel vastasid sõiduki rehvid nõuetele ning veoautojuht täitis töö- ja puhkeaja nõudeid. Õnnetuspaigas oli teekate märg.

«Avaldan siirast kaastunnet hukkunud neiu lähedastele,» ütles Ida prefektuuri operatiivjuht Sergei Andrejev. Traagilise liiklusõnnetuse asjaolud ja põhjused selgitab välja kriminaalmenetlus. 

Sel aastal juhtus Eestis rohkem kui 1200 liiklusõnnetust, milles hukkus 61 inimest ja sai vigastada 1514 inimest. Tänavu hukkus liiklusõnnetustes 10 jalakäijat ja sai vigastusi 225 jalakäijat. Veoautode osalusel toimus sel aastal 133 liiklusõnnetust, neis hukkus 16 inimest ja arstide abi vajas 188 inimest.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles