Fotod: Gonsiori tänava ehitus läheneb lõpule

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pandi Gonsiori tänaval asfalti Kreutzwaldi ja Kuhlbarsi tänavate vahelisele lõigule, mujal on asfalteerimine juba lõpetatud.

«See on viimane lõik, mis vajab veel asfalteerimist. Teha oleva töö maht on iseenesest väike, aga ilma on vaja. Kui ilm nüüd mõne plusskraadi juures püsib, siis saab selle töö ära teha.

Nii et praegu pole meil põhjust muretseda, kas töövõtja omadega õigel ajal valmis saab,» ütles kommunaalameti juhataja asetäitja Reio Vesiallik.

Teemärgistus on tema sõnul asfaldile kantud alates Maneeži tänavast kuni enam-vähem Kreutzwaldi tänava ristmikuni. «Teiselt poolt on Laagna teelt tulles kuni Vilmsi tänavani kõik tehtud. Seal paigaldatakse praegu fooripäid ja kui me saame keskmisel lõigul asfaltkatte maha, siis tuleb teekattemärgistus kohe sinna järele ja samal ajal hakatakse seal kohe foore paigaldama,» rääkis Vesiallik.

Mõnes kohas vajavad asfalteerimist veel parkimistaskud või kõnnitee, kuid kõige selle jaoks on Vesialliku sõnul aega piisavalt. Gonsiori tänava remont peab olema lõpetatud 15. novembriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles