Kandideeriva peasekretäri amet käis Valdarule üle jõu (5)

Urmas Jaagant
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastne peasekretär Erkki Keldo eile partei kontoris. «Erkki on organisatsiooniga hästi tuttav ja olen kindel, et temast saab suurepärane peasekretär,» ütles Reformierakonna esimees Kaja Kallas pühapäeval.
Vastne peasekretär Erkki Keldo eile partei kontoris. «Erkki on organisatsiooniga hästi tuttav ja olen kindel, et temast saab suurepärane peasekretär,» ütles Reformierakonna esimees Kaja Kallas pühapäeval. Foto: Konstantin Sednev

Pühapäeval teatas Reformierakond, et kevadest alates erakonna peasekretär olnud Kert Valdaru selles ametis ei jätka. Kõnealuse otsuse põhjus ei ole päris see, mida avalikkusele öeldi, ning otsuse ajastus näitab, et see käik oli täiesti möödapääsmatu.

Oravate ridadest kostis juba varakevadel signaale, et peasekretär Kert Valdaru saab erakonna koosolekutel etteheiteid nii partei rahalise seisu kui ka valimisteks valmistumise puudulikkuse osas. Rahaasjadega läksid Valdaru vedamisel sealtmaalt asjad siiski paremaks.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles