Kadunud mehe surnukeha leiti rööbastelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Täna palus politsei abi Harjumaal Kaasiku külas kadunuks jäänud 71-aastase Gennady leidmiseks. Mehe surnukeha leidis rongijuht.

Täna veidi pärast kella 8 sai politsei teate rongijuhilt, kes nägi Hajrumaal Kaasiku küla lähistel raudteel midagi rööbastel ja arvas, et need võivad olla inimese riided. Politsei andis korralduse raudteeliiklus peatada ja tegi kindlaks, et raudteel oli 71-aastase Gennady surnukeha.

Kriminalistid ja kohtuekspert talletasid jäljed ning surnukeha saadeti surma põhjuse selgitamiseks lahangule. Rongiliiklus taastati sel lõigul kell 9.30.

Politsei avaldab mehe lähedastele sügavat kaastunnet.

Mehe kadumisest sai politsei info täna öösel. Kui lähedased andsid teada, et ei ole temaga alates eilsest õhtust saanud kontakti. Mees viibis üksinda Kaasiku külas asuvas suvilas, naabrid nägid teda seal viimati pärastlõunal. Õhtul kella 21 ajal, kui lähedased talle helistasid, oli Gennady mobiiltelefon juba välja lülitatud.

Politseinikud suhtlesid öö jooksul naabritega ning sisenesid ka suvilasse, kust meest ei leitud. Kuna mees käib suvilas rongiga, kontrollisid politseinikud ka rongipeatust ja leidsid sealt Gennadyle kuuluva musta seljakoti koos tema asjadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles