Aianduskeskuses Hortes leiab suure valiku uhkeid orhideelisi, mida paljud inimesed ikka veel osta ei julge, kartes, et lõunamaised taimed on pirtsakad. Hortese tootejuht Lea Mäss näitab pisikeste valgete õitega ludiisiat (all vasakul), mis on väga hõlpsasti hooldatav orhidee.
Aianduskeskuses Hortes leiab suure valiku uhkeid orhideelisi, mida paljud inimesed ikka veel osta ei julge, kartes, et lõunamaised taimed on pirtsakad. Hortese tootejuht Lea Mäss näitab pisikeste valgete õitega ludiisiat (all vasakul), mis on väga hõlpsasti hooldatav orhidee. Foto: SCANPIX

Kui enamiku lillede õitsemise aeg jääb suvesse või sügisesse, on päris palju ka selliseid toataimi, mis kaunistavad kodu ja peletavad depressiooni just kõige pimedamal ajal – talvel. Aianduskeskused pakuvad mitmesuguseid orhideesid, jõulutähti ja -kaktuseid, bromeelialisi, hüatsinte, alpikanne, ratsuritähti, roosbegooniaid, asaleasid ja isegi suurte kaunite õitega hortensiaid. Toome siin ära vaid neli õitsejat, teiste kohta vaata täpsemalt aedjakodu.tarbija24.ee lehelt.
 

Kommentaarid
Copy