Eesti Post paigaldas nädalaga üle Eesti 25 uut pakiautomaati

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva pakiautomaat Viljandi Maksimarketi ees.
Omniva pakiautomaat Viljandi Maksimarketi ees. Foto: Kris Süld / Sakala

Omniva kaubamärki kasutav riiklik logistikafirma Eesti Post alustas sel nädalal pakiautomaatide võrgu laiendamisega, veerand automaatidest on praeguseks juba paigaldatud.

Ettevõtte pakiautomaatide võrgu juhi Evert Rööpsoni sõnul on pakiautomaatide paigaldused toimunud praegu täpselt nii nagu planeeritud. «Hetkel paigaldame Eestisse keskmiselt viis uut pakiautomaati päevas ning sellise tempo jätkudes on novembri lõpuks kõik 100 uut pakiautomaati paigas,» märkis ta pressiteate vahendusel.

Käesoleval nädalal on uued automaadid jõudnud muuhulgas näiteks Mustveele, Loole, Turbasse, Arukülla, Lagedile, Haapsallu, Jürisse, Kiviõlli, Ristile, Kehtnasse, Kõrvekülasse ning Tõrvandisse. Lisaks on automaate lisandunud ka suurtematesse linnadesse. Kõik sel nädalal paigaldatud automaadid on ka juba kasutatavad.

Antud laienemise raames paigaldataksegi pakiautomaate nii linnadesse kui ka väiksematesse asulatesse, paljud neist just neisse asukohtadesse, kus inimesed neid on soovinud. Kui 2018. aasta alguses oli Omnival Eestis 132 pakiautomaati, siis aasta lõpuks on neid juba 250.

Tänavusel aastal paigaldatavad automaadid on Rööpsoni sõnul aga alles algus. «Säilitame inimeste ettepanekud automaatide asukohtade osas ka järgmisteks aastateks. Ehk kui sel aastal veel automaat soovitud asukohta ei jõua, siis võtame tehtud ettepanekuid arvesse tulevaste laienemiste raames,» sõnas ta.

Kaks nädalat tagasi tutvustas Eesti Post uut rakendust, mille abil kutsus inimesi üles soovitud pakiautomaadi asukohti kaardile märkima. Praeguseks on soovi avaldanud üle 15 000 inimese. Sooviavaldusi saab endiselt esitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles