Kolme ettevõtja erilised toidud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tactical Foodpacki toidupakki arendav Sverre Puustusmaa.
Tactical Foodpacki toidupakki arendav Sverre Puustusmaa. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ettevõtjaks hakkamiseks tuleb tavaliselt võtta risk ja teha julge kannapööre, seejuures on võtmeteguriks sisemine põlemine. Pingutuse viljad on aga magusad. Postimehele rääkisid oma loo kolm värvikat ettevõtjat.

Mantlipärija tahab sõdurilobi turu vallutada

Kunagisest teletähest ettevõtja militaartaustast ja elulisest vajadusest sündis uuenduslik sõjaväe toidupakkide äri, millega üritatakse siseneda maailmaturule.

«Ma olen kõiksugu Ernade ja militaarspordiga palju tegelenud, ma tean täpselt seda, mida vaja on. Eks ta sealt kõik tuleb – otse põllult ega ole keegi pastakast välja imenud neid mõtteid,» ütles Tactical Foodpacki toidupakki arendava firma Tactical Solution OÜ tegevjuht Sverre Puustusmaa.

Avalikkuses on Puustusmaa tuntud eelkõige tänu sellele, et võitis 2007. aastal telesaate «Mantlipärija», kus kasiinofirma Olympicu omanik Armin Karu endale Donald Trumpi kuulsa formaadi alusel õpipoissi otsis, kellega sõlmida miljoni-krooni-leping. Ajakirjanduski on aga kajastanud, et vaid paar aastat pärast saate võitu tegi Puustusmaa kannapöörde ja hakkas korraldama militaarmatku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles