President töötab järgmisel nädalal taas Ida-Virumaal (4)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kersti Kaljulaid
President Kersti Kaljulaid Foto: Tairo Lutter / Postimees

President Kersti Kaljulaid on taas nädala Ida-Virumaal, kus kohtub siinse elu edendajatega.

Presidendi kantselei teatel külastab riigipea esmaspäeval Ida-Eesti pommigruppi ja Viru vanglat ning osaleb Poola 100. aastapäevale pühendatud vastuvõtul, mis toimub seekord Narvas, kirjutab Põhjarannik.

Teisipäeval külastab president Kaljulaid Eesti Energia Enefit280 õlitehast Auveres ning Balti elektrijaama tuuleparki. Õhtul osaleb riigipea Narva Aleksandri kiriku kontserdil «Aleksandri hääl», kus esinevad teiste seas Moskva Novaja Opera sopran Natalja Kreslina ja Andres Mustonen.

Nädala teises pooles külastab president Kaljulaid Ida-Viru keskhaiglat, Käva mööblit tootvat ettevõtet TNC-Components ja kohtub Kohtla-Järve linnajuhtidega.

Riigipea külastab ka Narva Eesti Gümnaasiumit, politsei- ja piirivalveameti ning päästeameti ühishoonet Jõhvis ning Narva elektrimootoreid tootavat ettevõtet Waldchnep ja kohtub Purtse vabatahtlikega.

Riigipea on lubanud sel sügisel töötada Narvas kokku kuu aega ja seda kolmes jaos. Viimati oli president Kaljulaid Ida-Virumaal kaks nädalat suve lõpus.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles