Kaitseväe peastaabi ülemaks saab kolonel Veiko-Vello Palm (1)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolonel Veiko-Vello Palm.
Kolonel Veiko-Vello Palm. Foto: Kasper Mäe / Virumaa Teataja

Kaitseminister Jüri Luik nimetas täna oma käskkirjaga kaitseväe peastaabi ülemaks alates 5. detsembrist kolonel Veiko-Vello Palmi.

Kaitseminister Luik ütles, et kolonel Palm on ohvitser, kes on saanud mitmekülgse kogemuse nii Eestis, rahvusvahelises teenistuses kui ka operatsioonidel ning kõikjal on ta ennast näidanud võimeka asjatundja ja tugeva juhina. 

«Eriti tahaksin esile tõsta kolonel Palmi tegevust 1. jalaväebrigaadi ülemana,  kus tema ees seisis keeruline ülesanne integreerida Eestis paiknev NATO liitlaste pataljon meie jalaväebrigaadi koosseisu. Ta sai sellega suurepäraselt hakkama,» ütles Luik.   

Kolonel Veiko-Vello Palm alustas teenistust kaitseväes 1992. aastal ajateenijana Kalevi üksik-jalaväepataljonis ning on teeninud muuhulgas Tapa väljaõppekeskuse staabiülemana, peastaabi operatiiv- ja väljaõppeosakonna ülemana, staabiohvitserina Poolas asuva NATO Kirdekorpuse staabis ning olnud kaitseministeeriumi riigikaitse planeerimise osakonna juhataja. 

Aastatel 2015 kuni 2018 oli kolonel Palm 1. jalaväebrigaadi ülem, alates tänavu suvest kaitseväe peastaabi ülema asetäitja. 

Kolonel Palm on lõpetanud Soome riigikaitse kõrgkooli kadetikooli ja kindralstaabiohvitseride kursused ning osalenud rahvusvahelisel sõjalisel missioonil Afganistanis 2007. ja 2010. aastal. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles