Tallinna spordi- ja noorsooamet saab uue juhataja

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivo Normak PyeongChangi taliolümpial.
Aivo Normak PyeongChangi taliolümpial. Foto: Tairo Lutter

Tallinna linnavalitsus määrab homsel istungil spordi- ja noorsooameti juhatajaks Aivo Normaku.

«Aivo Normak lõpetas 2001. aastal Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonna ning talle on omistatud baccalaureus scientiarum’i kraad sporditeaduste erialal. Aivo Normakul on mitmekülgne ja pikaajaline töökogemus spordivaldkonnaga seotud asutustes. Ta on eesmärgile orienteeritud, võtab vastu läbimõeldud otsuseid, omab läbirääkimis- ja koostööoskust püstitatud eesmärkide saavutamisel,» öeldakse linnavalitsuse korralduse eelnõu seletuskirjas. Normak asub tööle 4. jaanuaril 2019 ning tema brutopalk saab olema 3400 eurot kuus.

Ameti eelmine juhataja Rein Ilves vabastati ametist möödunud aasta lõpus tema enda avalduse alusel. Lahkumise ametlik põhjus oli Tondiraba jäähalli vastu esitatud 7000 euro suuruse nõude ebaõige menetlemine, mis läks lõpuks linnale koos kohtukuludega maksma 10 000 eurot.

Tänavu mais pidas keskkriminaalpolitsei Ilvese kinni ja esitas talle kahtlustuse korruptsioonikuriteos. Kahtlustuse sisu on sõprade ja sugulaste eelistamine spordi- ja noorsooameti korraldatud hangetel. Tänaseks on asi jõudnud kohtusse ning kohtuistungid algavad järgmise aasta kevadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles