Nordeconi teehooldusfirma lõpetas lepingud kahe juhatuse liikmega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Tariston töötajad Volli Odras (kapuutsiga) ja Aivo Kritt võtsid Tartu maanteelt maha 110 km märke.
AS Tariston töötajad Volli Odras (kapuutsiga) ja Aivo Kritt võtsid Tartu maanteelt maha 110 km märke. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Nordeconi teehooldusega tegeleva tütarettevõtte Tariston nõukogu lõpetas lepingud juhatuse liikmete Peep Õuna ja Raigo Sahteliga. 

Kolmapäeval toimunud koosolekul otsustas ettevõtte nõukogu 14. novembri seisuga poolte kokkuleppel Õuna ja Sahteli teenistuslepingud, teatas Nordecon börsile. Õuna teenistussuhe Taristoniga lõpeb, Sahtel jätkab aga ettevõttes tegevust Lääne regiooni ja pindamise valdkonna juhina.

Taristoni juhatus jätkab üheliiikmelisena, juhatuse liikme kohuseid jääb täitma Kaspar Kaldjärv. 

AS Tariston moodustati 2017. aasta jaanuaris, kui Nordecon koondas üheks ettevõtteks Järva Teed, Hiiu Teed ning Nordeconi teehoolde- ja tehnikadivisjoni.

Nordeconi kontsern hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Kontserni ettevõtted tegutsevad Eestis, Ukrainas, Soomes ja Rootsis.

Kontserni emaettevõte Nordecon AS on registreeritud ja asub Tallinnas, Eestis. Kontserni 2017. aasta konsolideeritud müügitulu oli 231 miljonit eurot. Nordeconi kontsernis töötab ligi 700 inimest. Nordeconi aktsiad on noteeritud Nasdaq Tallinna börsi põhinimekirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles