Politsei otsib Tallinnas psühhiaatriahaiglast lahkunud 30-aastast meest

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib Tallinnas psühhiaatriahaiglast lahkunud Heinrichit.
Politsei otsib Tallinnas psühhiaatriahaiglast lahkunud Heinrichit. Foto: PPA

Politsei palub kaasabi selgitamaks 30-aastase Heinrichi asukohta, kes lahkus eile õhtul Tallinnas asuvast psühhiaatriahaiglast teadmata suunas ega ole sinna naasnud.

Politsei- ja piirivalveamet teatas neljapäeva hommikul, et Heinrich lahkus raviasutusest kolmapäeva õhtul kella kaheksa ajal. Politseinikud on suhelnud tema lähedastega ja kontrollinud kohti, kuhu mees võis suunduda. Heinrichi on ka varem otsitud ja siis on ta ringi liikunud Stroomi ranna kandis. Ta võib liikumiseks kasutada ühistransporti ja pöidlaküüti ning võib liikuda ka Tallinnast kaugemale.

Heinrich on umbes 170 cm pikk ja kõhnema kehaehitusega. Haiglast lahkudes oli mehel seljas tumesinine jope, jalas beežid pidžaamapüksid ja kalossid, kuid võib olla on mees riideid vahetanud, teatas PPA pressiteenistus. Tal ei ole kaasas isiklikke dokumente ega telefoni.

Politsei palub kõigil, kes kirjeldatud meest näevad või kel on infot tema asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles