Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Turvakaamera video: Taavi Sõnajala jäätisest ampsu küsimine viis kakluse ja tulistamiseni (5)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulistamine Tallinna kesklinnas.
Tulistamine Tallinna kesklinnas. Foto: Eero Vabamägi

Tallinna kesklinnas tänavu 30. juuni hommikul tulistamiseni viinud konflikt Taavi Sõnajala ja noorteseltskonna vahel sai alguse Pärnu maanteel baari VS ees, kui üks noortest küsis Sõnajala käes olnud jäätisest ampsu.

Sündmused talletas kõrvalmaja küljes olnud turvakaamera, millelt on näha sündmuste areng.

Video algusest on näha, kuidas Taavi Sõnajalg tuleb koos sõbraga Westmani poe poolt ja ületab Cafe VSi ees ülekäiguraja. Meestel tekib konflikt baari ees seisva noorteseltskonnaga ja puhkeb kaklus. Pärast rüselust läheb Sõnajalg baari ette pargitud musta Toyota Land Cruiseri juurde, võtab sealt püstoli ja laseb ühte noormeest vasakusse õlavarde. Tulistamise hetkel on näha, kuidas tänaval kõndivad inimesed hirmunult majade ustest sisse jooksevad ja varju otsivad. Samal hetkel jookseb noorteseltskonnast üks mees täiest jõust üle Pärnu maantee ja kaob Süda tänava suunas.

Laskmise järel on videost näha, kuidas Sõnajalg tulistamisohvrit ümber takso taga ajab, haavata saanud mees on kummargil ja üritab takso taha varjuda. Lõpuks läheb Sõnajalg oma auto juurde tagasi ja viskab relva esiuksest sisse.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles