Mustendav nädal toob meeldivalt palju muusikat

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERSO muusika-aasta lapsed 2018.
ERSO muusika-aasta lapsed 2018. Foto: Foto: Marii Joala / ERSO

Juubelisügisene november oma varieeruvas hämaruses on just sobiv eelmäng valgusküllasele jõuluajale. Ning peomelu muudkui paraneb, sest nüüd tähistavad sajandi täitumist koos juba kõik kolm Balti riiki. Muusika ja tralli sekka toob nädal ka paar tõsisemat arutelu.

ESMASPÄEV, 19. november

  • Kell 10 ja kell 12 toimuvad Tallinnas Estonia kontserdisaalis lastekontserdid „Kasvan koos muusikaga“. Kontserdielamus on tasuta muusika-aastal ehk 2015. aastal sündinud lastele. Kontsert on osa ERSO juubelituurist, mis kestab kuni 23. novembrini ja selle aja vältel annab orkester Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul 100 kontserti üle Eesti.
  • Ungaris eksponeeritakse näitust „Arvo Pärt. Tuntud ja tundmatu“. Äsja sai seda näha Budapesti Kunstide Palees (Müpa), nüüdsest on ekspositsioon esil Budapesti kultuurikohvikus Három Holló (Kolm kaarnat).

TEISIPÄEV, 20. november

KOLMAPÄEV, 21. november

NELJAPÄEV,  22. november

REEDE, 23. november

LAUPÄEV, 24. november

PÜHAPÄEV, 25. november

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles