Valitsuskriis vindub edasi

Urmas Jaagant
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder, peaminister Jüri Ratas ja SDE esimees Jevgeni Ossinovski eile pärast kõnelusi valitsuskriisi lahendmiseks ajakirjanike küsimustele vastamas. 
Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder, peaminister Jüri Ratas ja SDE esimees Jevgeni Ossinovski eile pärast kõnelusi valitsuskriisi lahendmiseks ajakirjanike küsimustele vastamas. Foto: Eero Vabamägi

Läbi jäise uduvihma eile kella 16ks Stenbocki majja kogunenud Keskerakonna, Isamaa ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhtidest kaks viimast astusid valitsuse hoonesse naerul näoga ning avalikkusele kinnitatud usuga, et küll valitsuskriisile lahendus leitakse. Eile seda lahendust enam kui neli tundi kestnud arutelu järel siiski ei tulnud.

Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder kordas taas, et Eesti ei peaks rändeleppega liituma. «Neli tundi arutelu ja ühisele seisukohale me ei jõudnud. Eks tuleb edasi arutada,» ütles ta.

SDE esimees Jevgeni Ossinovski sõnas, et kohe lahenduseni jõuda polnudki eesmärk. «[Justiitsminister Urmas] Reinsalu tagasiastumine oli üks ettepanek, kuidas sellest olukorrast välja tulla. Täna arutasime veel mitmeid ettepanekuid,» sõnas ta. «Meie jaoks ei ole üks valitsusliige väärtus omaette, küsimus on, kuidas ummikust üle saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles